top

CN Health ksylitol substytut cukru Cukier biały cukier kryształ хлебопекарный cukier spożywczy słodki agent 500 g Bezpłatna wysyłka

Rating
zł114.05 zł102.64





Główne wprowadzenie chińska nazwa: ksylitol [1] chiński pseudonim: Пентапентанол cząsteczkowa Стереомодель angielska nazwa: ksylitol angielski pseudonim: ksylitol; ksylitol; D-ksylitol; 1,2,3,4, numer CAS: 87-99-0; pokój Qineinecs: 152.15-78-0 ksylitol molekularnej wzoru: masa cząsteczkowa: molecular formula angielska nazwa: ksylitol MDL pokój: Mfcd00064292 edytować inne informacje w tym punkcie jego formuła molekularna C5h12o5, to Пентациловый alkohol.Ksylitol pochodzi z Finlandii i jest naturalnym roślinnym słodzik do korzystania z brzozy, dębu, kukurydzy cob, Багассы i innych roślin.Jeśli ksylitol specjalnie nie określono, ludziom trudno odróżnić ksylitol od sacharozy.Ksylitol ma najlepszy smak efekt w niskiej temperaturze, a jego słodycz może osiągnąć 1,2 razy sacharozy.Ksylitol często towarzyszy lekkie uczucie chłodu po wprowadzeniu, ponieważ jest rozpuszczalny w wodzie i pochłania pewną ilość ciepła po rozpuszczeniu.Toksyczność: doustne LD50 myszy wynosi 22 g/kg masy ciała, co jest bezpieczne i Adi nie stawia żadnych szczególnych wymagań.W pewnym stopniu przyczynia się do czystości zębów, ale nadmierne spożycie może również powodować skutki uboczne, takie jak biegunka, której nie można ignorować.

Charakter: ksylitol, cząsteczkowa którego formuła C5h12o5, stanowi Пентахоз-alkohol i normalny produkt pośredni metabolizmu cukru ксилита.Jego wygląd jest biały, krystaliczny lub кристаллизующийся proszek, który łatwo rozpuszczalny w wodzie, słabo rozpuszczalny w etanolu, metanolu, temperaturze topnienia od 92 do 96 ℃, 216 ℃, silne uczucie chłodzenia.W naturze jest on powszechnie obecny w żywności, takich jak owoce, warzywa, zboża, grzyby i rośliny, takie jak drewno, słoma, groszku itp. można Go używać jako słodzik, dietetyk i lek, a także szeroko stosowany w przemyśle chemicznym, spożywczym, medycynie i innych gałęziach przemysłu.Ksylitol pochodzi z Finlandii i jest naturalnym roślinnym słodzik do korzystania z brzozy, dębu, kukurydzy cob, Багассы i innych roślin.Ksylitol-to słodka substancja, posiadające wartość odżywczą i normalnym pośrednim ogniwem metabolizmu węglowodanów w organizmie człowieka.Nawet jeśli zdrowy człowiek nie spożywa żadnych posiłków, zawierających ksylitol, jego krew Zawiera ksylitol. 0.03 --- 0.06 mg/100 mg ксилита.W naturze ksylitol jest szeroko obecny w różnych owocach i warzywach, ale jego zawartość jest bardzo niska.Towarowy ksylitol wytwarza się z roślin, takich jak kukurydza z masłem i Багасс, poprzez głębokiej przeróbki.To naturalny i zdrowy słodzik.Ksylitol jest biały kryształ w wyglądzie i smaku bardzo podobny do sacharozy.Z punktu widzenia jakości żywności ksylitol można podzielić na szerokie znaczenie i wąski sens.W szerokim znaczeniu jest to węglowodan, a w węższym-poliolu.Bo Ksylitol Może Być Tylko Powoli Absorbuje Lub Częściowo Wykorzystane.Niska kaloryczność-jedna z jego głównych cech: 2,4 kalorii na gram, że na 40% mniej, niż u innych węglowodanów.Ksylitol jest stosowany w żywności z lat 60-tych.To słodzik, popularny wśród chorych na cukrzycę w wybranych krajach.W Stanach Zjednoczonych można go używać jako suplement diety dla niektórych specjalnych celów i dodać do jedzenia, bez ograniczenia dawki.Ksylitol jest najlepszym słodzik, aby zapobiec próchnicy zębów (co również jest cechą tego, że ksylitol po raz pierwszy został uznany za nami).Został on zatwierdzony w różnych sytuacjach w ciągu 25 lat.Ksylitol może zmniejszyć charakterystykę próchnicy zębów.Ludzie z wysokim poziomem ryzyka (wysoki poziom próchnicy zębów, niskie zasilanie i niski poziom higieny jamy ustnej) i ludzie z niskim poziomem ryzyka (użyj wszystkie nowoczesne środki ochrony zębów dla ochrony zębów, niski poziom dentystycznych otworów) mają Zastosowanie.Ksylitol ma najlepszy smak efekt w niskiej temperaturze, a jego słodycz może osiągnąć 1,2 razy sacharozy.Ksylitol często towarzyszy lekkie uczucie chłodu po wprowadzeniu, ponieważ jest rozpuszczalny w wodzie i pochłania pewną ilość ciepła po rozpuszczeniu.W pewnym stopniu przyczynia się do czystości zębów, ale nadmierne spożycie może również powodować skutki uboczne, takie jak biegunka, której nie można ignorować.

  • Jednostka Ładująca: Torby
  • Pochodzenie: CN(pochodzenie)
  • okres trwałości: 24 miesiące
  • Nazwa Działu: Dorosły
  • Opakowanie: Pakiet Worka
  • Waga: 0.1
  • marka: CN Health
  • Dowód: CFDA
  • Podłoga: Unisex